Booke en ressurs i appen

Denne artikkelen viser deg hvordan du booker en ressurs i appen

M
Skrevet av Mads Jordansen
Oppdatert over en uke siden

Steg 1: Du har nå begynt prosessen med å booke en ressurs. Her kan du nå velge mellom flere alternativer. Du kan en eller flere ressurser om du vil. Du kan booke på andres/kollegaers veiene. Du kan booke en eller flere dager.
Husk at du må alltid legge til en årsak til hvorfor du vil booke en ressurs.

Når alle stegene er fullført vil Neste-knappen bli synlig og du kan gå videre til neste steg.

Steg 2: Om du har lagt inn en timeplan vil denne komme opp automatisk. Om ikke må du legge inn timene manuelt.

Du kan endre timeplanen i en forespørsel om nødvending - bare klikk på knappene. Dette vil ikke endre timeplanen som du har lagret.

Når du er fornøyd med infoen du har lagt inn klikker på Neste.

Steg 3: Du har nå kommet til det steget hvor du kan gi litt ekstra informasjon til ressursen som skal jobbe. Enten kan du skrive inn en enkel kommentar eller du kan laste opp et eller flere dokumenter. Husk at dokumentet/ene du laster opp kun vil være synlig for de som du faktisk velger som ressurs.

Om du ikke ønsker å sende ut forespørselen med en gang velger du lagre & lukk.

Er du klar for å sende ut forespørselen til dine ressurser så velger du lagre & forespør.

Steg 4: Du skal nå velge ressurser du vil sende ut til. Her kan du velge blandt interne ressurser og ressurser fra din private digitale pool.

Du kan filtrere brukere ved å klikke på Vis filter-knappen. Her kan du søke etter navn, skills og se hvem som faktisk er booket i det tidsrommet du etterspør ressurs.

Når du har husket at for de ressursene du vil spørre klikker du på Send-knappen.

Nå kommer dine ressurser til å få en push varsel på sin telefon eller tablet. De vil da svare på denne forespørselen og du vil motta varsler så fort noen gjør dette. Du kan da hele tiden se hvilke som har svart ved å klikke på denne forespørselen i appen din.

Steg 5: Du velger ressurs ved å enkelt likke på Velg-knappen. Da velger du ressurs for forespørselen du har sendt ut.

Dere kan da begynne å chatte sammen, du kan laste opp flere vedlegg eller endre kommentarene om du ønsker/trenger det.