Lage ressursprofil/vikarprofil

Denne artikkelen forklarer deg hvordan du logger inn som ressurs/vikar første gangen.

M
Skrevet av Mads Jordansen
Oppdatert over en uke siden

Før du kan lage en profil, må du ha vært i kontakt med din arbeidsgiver. Din arbeidsgiver har lagt deg til i sitt system. Du skal ha fått en SMS og Epost med invitasjon.

Steg 1: På mobilen, last ned Stepifi-appen fra app.stepifi.com, eller søk på "Stepifi" i App-Store eller Google Play.

Steg 2: Åpne Stepifi-appen på din enhet

Steg 3: Du skal ha mottatt en SMS og epost med en midlertidig pinkode. Om ikke du har mottatt noe kode må du kontakte oss på support (Chatteboblen nederst til høyre på skjermen)

Steg 4: Åpne appen. Skriv inn ditt telefonnummer og den midlertidige pinkoden du har mottatt på SMS eller Epost. Trykk login.

Steg 5: Lag din personlige PIN-kode. 4 siffer: Trykk Activate User Account.

Steg 6 : Du blir nå sendt videre i appen og må godkjenne Stepifi's Terms of use og Privacy Policy.

Steg 7: Ferdig!!