For admins
Sortere arbeidsliste på vikarer

Denne artikkelen viser deg hvordan du kan filtrere arbeidsliste på vikarer

M
Skrevet av Mads Jordansen
Oppdatert over en uke siden

Merk at du må være administrator på en lokasjon for å kunne gjennomføre disse stegene.

Steg 1: Logg inn på https://admin.stepifi.com
Steg 2: Trykk på "Requests" på venstre side som vist på skjermbildet under

Steg 3: Scroll ned til du finner "Request History"

Steg 4: Trykk på filtreringsknappen "Temp"

Steg 5: Sørg for å ha riktig tidsperiode. Som standard viser systemet inneværende måned

Steg 6: Sett gjerne på "status" for å se kun gjennomførte timer:

Steg 7: Trykk deretter på Search knappen.

Steg 8. Du er nå ferdig Listen over når en spesifikk vikar har jobbet kan nå eksporteres til Microsoft Excel om ønskelig.