Melde vikarbehov til administrator

Denne artikkelen forteller deg hvordan du skal melde behov for vikar uten å velge vikar selv.

M
Skrevet av Mads Jordansen
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger ønsker man kanskje at det er en administrator som sender forespørsel ut til vikarer.

Steg 1: I Stepifi Appen, trykk på + symbolet nederst på menyen

Steg 2: Fyll inn ansatt, oppdragsrolle, dato og årsak.

Steg 3: Velg timeplan. Du kan velge bort timer ved å trykke på de små hakene til venstre for fagene. Du kan også bytte innhold på timene ved å trykke på selve faget.

Steg 4: Skriv beskjed om hva som skal gjøres av vikar og evt. last opp vedlegg. Dette kan være undervisningsopplegg i skole, eller retningslinjer.

Forespørselen blir nå sendt til administrator. I skole kan dette ofte være vikaransvarlig.