Sette din tilgjengelighet i appen

Denne artikkelen viser deg hvordan du setter din egen tilgjengelighet

M
Skrevet av Mads Jordansen
Oppdatert over en uke siden

Som vikar/ekstrahjelp har du kanskje ikke alltid tid til å ta på deg ekstra oppdrag. Da har du mulighet til å velge når du skal motta forespørsler fra arbeidsgivere.

Steg 1: Logg inn på mobilapp

Steg 2: Trykk på tilgjengelighet på menyen nederst på skjermen

Steg 3: Her kan du velge om du alltid skal være tilgjengelig, eller legge til repeterende ukedager hvor du er tilgjengelig.

MERK: Du legger til dager du kan jobbe, ikke dager du ikke kan jobbe!

Om du ønsker å være alltid tilgjengelig for forespørsler fra arbeidsgiver, sørg for at denne funksjonen er slått på:

Om du ønsker å sette tilgjengelighet kun på utvalgte dager skriver du disse inn slik: