Hjelpeartikkler
For admins
Oppdatere vandelsattest for en vikar

Denne artikkelen hjelper deg å oppdatere politiattest for en i vikarpoolen

M
Skrevet av Mads Jordansen
Oppdatert over en uke siden

Steg 1: Som administrator, logg inn på https://admin.stepifi.co

Steg 2: Trykk på "Digital Supply Pool" på venstre side av skjermen

Steg 3: Trykk på vedkommende du ønsker å oppdatere politiattest på

Steg 4: Trykk på Edit

Steg 5: Fyll inn utløpsdato for når vikaren må vise ny vandelsattest, skriv inn hva slags legitimasjon du har sett (førerkort, pass etc.), Huk av bekreftelsesboksene på legitimasjon 1 og 2.

Steg 6: Huk av bekreftelsen på toppen, deretter trykk save:

Ferdig: Vikaren har nå fått status som "Approved" og er klar til å bli booket.