For ressurser og vikarer
Start guide til pool-brukere (ressurser)

Denne artikkelen er en startguide for ressurser som har fått en invitasjon til Stepifi

M
Skrevet av Mads Jordansen
Oppdatert over en uke siden

Din arbedsgiver skal fremover benytte seg av Stepifi som verktøy for kalle inn bemanning. Dette skal gjøre det enklere for deg og for arbeidsgiver.

Stepifi er en app på telefon/nettbrett som fungerer som et kommunikasjonsverktøy mellom deg og arbeidsgiver.

Stepifi er ganske enkelt å bruke, men hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt med oss gjennom snakkeboblen nederst til høyre på skjermen.

Med Stepifi kan du...

• Motta forespørsel om jobbforespørsler

• Akseptere eller avslå forespørsler

• Velge din egen tilgjengelighet

• Sende oppdrag direkte til kalenderen

• Motta vedlegg

• Chatte med arbeidsgiver

• Få oversikt over når du har timer

• Levere sluttrapport for endt oppdrag

Steg 1 - Lag profil i stepifi
Du har mottatt en SMS og en E-post med en midlertidig pinkode. Ha denne klar og trykk play på filmen under.

Steg 2 - Bytte språk i appen
Du har nå aktivert din bruker i Stepifi og det er på tiden å sette opp språket i appen. Om du vil beholde standardspråket så kan du hoppe til steg 3.

Steg 3 - Sette dine kvalifikasjoner
Når din arbeidsgiver skal booke ressurser bruker han/hun filtere til å finne de riktige ressursene. Derfor er det viktig at du setter opp din kvalifikasjoner slik at du blir synlig for din arbeidsgiver.

Steg 4 - Sett din tilgjengelighet
For at du ikke skal bli bombadert med forespørsler når du ikke kan jobbe, ber vi deg sette opp din tilgjengelighet i appen.

Steg 5 - Hvordan motta en forespørsel
Husk, det er alltid bedre at du svarer på en forespørsel enn at du ignorer den