Din arbedsgiver skal fremover benytte seg av Stepifi som verktøy for kalle inn bemanning. Dette skal gjøre det enklere for deg og for arbeidsgiver.

Stepifi er en app på telefon/nettbrett som fungerer som et kommunikasjonsverktøy mellom deg og arbeidsgiver.

Stepifi er ganske enkelt å bruke, men hvis du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt med oss gjennom snakkeboblen nederst til høyre på skjermen.

Med Stepifi kan du...

• Motta forespørsel om jobbforespørsler
  • Akseptere eller avslå forespørsler
  • Velge din egen tilgjengelighet
  • Sende oppdrag direkte til kalenderen
  • Motta vedlegg
  • Chatte med arbeidsgiver
  • Få oversikt over når du har timer
  • Levere sluttrapport for endt oppdrag

Steg 1 - Lag profil i stepifi
Du har mottatt en SMS og en E-post med en midlertidig pinkode. Ha denne klar og trykk play på filmen under.

Steg 2 - Bytte språk i appen
Du har nå aktivert din bruker i Stepifi og det er på tiden å sette opp språket i appen. Om du vil beholde standardspråket så kan du hoppe til steg 3.

Steg 3 - Sette dine kvalifikasjoner
Når din arbeidsgiver skal booke ressurser bruker han/hun filtere til å finne de riktige ressursene. Derfor er det viktig at du setter opp din kvalifikasjoner slik at du blir synlig for din arbeidsgiver.

Steg 4 - Sett din tilgjengelighet
For at du ikke skal bli bombadert med forespørsler når du ikke kan jobbe, ber vi deg sette opp din tilgjengelighet i appen.

Steg 5 - Hvordan motta en forespørsel
Husk, det er alltid bedre at du svarer på en forespørsel enn at du ignorer den