Hjelpeartikkler
For ressurser og vikarer
Akseptere en forespørsel fra arbeidsgiver

Denne artikkelen forklarer deg hvordan du skal akseptere en forespørsel fra din arbeidsgiver

M
Skrevet av Mads Jordansen
Oppdatert over en uke siden

Når du blir forespurt om du kan jobbe vil det kommen en notification på din telefon, samt et lydsignal.

Steg 1: Trykk på notification for å komme direkte til forespørselen. Om du går inn i appen via app-ikon vil forespørsel ligge på forsiden. Den ser slik ut og den nyeste forespørsel vil være markert med gult og likke under "Trenger din beslutning"

(Vi har brukt en barnehage i dette tilfellet som eksempel)

Steg 2: Det kun to ting du kan gjøre - Velg om du ønsker å si ja, eller nei til vakten.

Steg 3: Om du nå godtar denne forespørselen har du sagt ifra til arbeidsgiver at du kan ta oppdraget, men du har ikke enda fått oppdraget. Nå må vi vente på at arbeidsgiver skal velge deg.

(I noen tilfeller om arbeidsgiver har satt på førstemann til mølla funksjonen så kan det være du blir valgt med en gang - da kan du hoppe rett til steg 4).

Som du ser vil nå vakten ligge under "avventer besluttning fra arbeidsgiver"

Steg 4: Når du har blitt valgt vil du få tilgang til å chatte med arbeidsgiver, laste ned dokumenter og legge oppdraget i din kalender  på telefon.

Gratulerer du har nå fått din første godkjente vakt. :)