Logge inn første gangen

Denne artikkelen hjelper deg å logge inn første gangen

Oppdatert over en uke siden

For å bruke Stepifi må du være invitert av en arbeidsgiver. Stepifi er ingen markedsplass.

Steg 1
: På mobilen, last ned Stepifi-appen fra app.stepifi.com, eller søk på "Stepifi" i App-Store eller Google Play.

Steg 2: Åpne Stepifi-appen på din enhet:

Steg 3: Du skal ha mottatt en SMS og epost med en midlertidig pinkode.

Steg 4: Åpne appen. Skriv inn ditt telefonnummer og den midlertidige pinkoden du har mottatt på SMS eller Epost. Trykk login.

Steg 5: Lag din personlige PIN-kode. 4 siffer: Trykk Activate User Account.

Steg 6 : Du blir nå sendt videre i appen og må godkjenne Terms of use og privacy policy.

Steg 7: Ferdig!!