For alle brukere
Jeg får ikke logget inn i appen - forslag til løsning

Denne artikkelen hjelper deg hvis du har problemer med appen

M
Skrevet av Mads Jordansen
Oppdatert over en uke siden

Av og til kan det oppleves som om appen ikke virker. For å løse dette, følg disse stegene:

Steg 1: Sørg for at du har internett på telefon, enten via Wi-Fi eller 3G/4G - Forsøk å logg deg inn i appen uten å være koblet til WiFi.Steg

2: Sørg for at du har siste versjon av appen nedlastet - for å sjekke dette går du inn på AppStore eller GooglePlay store.

Steg 3: Forsøk å tvangsavslutt appen, åpne igjen og logg inn.På iphone gjøres dette slik: https://support.apple.com/no-no/HT201330
På android gjøres dette slik: https://support.google.com/android/answer/9079646?hl=no

Steg 4: Har du en android telefon må du kanskje tømme buffer og tømme data.

1. Gå til innstillinger på din Android-enhet. Nå, trykk på Apps.

2. På den neste skjermen vil du se listen over programmer. Sveip til du finner Stepifi.

3. Når du velger Stepifi, blir du ledet til App info der du kan se detaljinformasjonen - hvilken data brukes av appen.

4. Trykk på lagring.

5. Trykk på "Tøm Buffer" ("Clear Cache") og på "Tøm Data".

6. Forsøk så å åpne appen på nytt

Steg 5: Slå av og på telefonenEtter telefonen er startet igjen, forsøk å åpne Stepifi appen og logg inn.

Steg 6: Slett Stepifi appen, og installer appen på nytt fra google play eller AppStore.
På iphone gjør du slik: https://support.apple.com/no-no/HT207618
På Android gjør du slik: https://support.google.com/googleplay/answer/2521768?hl=no

Steg 7: Om ingen av stegene hjelper, ta kontakt med oss via supporten på vår nettside. (klikk på den blå rundingen nederst til høyre)